Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Dzien dobry
Obudzilo mnie dzis sloneczko-bylo milo Ale sie juz skonczylo Bynajmniej u nas..niby niebo niebieskie ale jakies takie chmury szare plywaja... A wogole to tak czekamy wszystkie na wiosne a moja pogodynka pokazuje ze w srode i czwartek ma padac snieg
Masakra jakas i oby sie mylila ta moja pogodynia bo u nas jest juz tak super z czarnymi chodnikami hihi
Moj maluszek tez wlasnie zasnal a jak sie obudzi to spacer. Ja w tym tygodniu to przechlapane mam buuuuuu W domu bede sama przez ten tydzien minimum do 19:00 wieczor
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
588 Postów
Ines Fernholc
(Tuptusiowata)
Wyjadacz
Cześć

U Nas już pierwszy tydzień za Nami Dzisiejsza nocka była zła, bo maluszek ładnych parę godzin nie mógł zasnąć. Ciągle jadł i zmiany pieluszków ale nad ranem padł razem z mamusią przytulony na brzuszku

Powoli zaczynają być kolki ale masaże brzuszka na razie wystarczają Pępuszek też już powoli odchodzi, bo się kruszy No i niestety Max ma straszne zatwardzenie po tym nieszczęsnym sztucznym mleku

Jak możecie napiszcie mi nazwę tej herbaty z szałwii, bo wczoraj babka w aptece patrzyła na Nas jak na idiotów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
hejo a my tez od 5 nie spimy ale potem jeszcze sie jednak polozylysmy
pogoda srednia ale lecimy potem na spacerek
biedna Julcia oby wszystko bylo jak najszybciej aga ucaluj ja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1549 Postów

(aga31)
Maniak
Daria,a u nas sloneczko Tylko ja nie ide na spacer,bo boje sie,ze Julke zawieje. Przez ta goraczke to taka jest osowiala i markotna.
Tuptusiowata, ta herbatka to Salvie te. Ale ja jej w takiej typowej aptece nie widzialam. Tylko w takim sklepie gdzie sa produkty typu helsekost. A tak wyglada www.apotekdirekte.no/ds_product_info.php?products_id=5240
A poczatki sa trudne ale wszystko sie ulozy Co do mleka,to jak bedzie mial bardzo zatwardzenia,to moze trzeba bedzie zmienic

Agus,Julka ucalowana
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
619 Postów
Wyjadacz
tuptusiwata a jakiego mleka uzywacie nan??
jak nie przejdzie mu to zmien ale na poczatku tak jest u nas tez tak bylo ze Milenka miala problemy ale potem wszystko bylo juz dobrze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
Zapomnialam napisac ze walczylismy wczoraj z butelka...
Kupilam mleko ekologiczne zielone HIPP zamiast NAN myslac ze mu mleko nie smakuje i dlatego nie chce pic ale sie pomylilam Wogole nie chcial pic.
Kupilam tez nowa butelke ta co widzialas w sobote Aga i dupa.... tez z niej nie chce pic,nawet zrobilam mu kaszke taka z bananami do tej butli a i tak za nic nie chcial pic... masakra tak by mi pasowalo zeby chcial jesc z butli,bym mu na wieczor robila butle z kaszka i moze spal by dluzej hihi no ale ksieciunio moj wybredny
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
491 Postów
Dobrochna AS
(lady_dosia)
Wyjadacz
cześć dziewczyny
u nas piekne słońce i nasz pogodynka mówi, że zimno i bez słonka ma byc tylko we wtorek i środę , pozniej juz słonecznie oby miała rację

a my własnie złożylismy wniosek o paszport na policji i w ciagu 10 dniu ma przyjśc pocztą

Aga- mam nadzieje, ze meczarnie biednej Julki mina szybko! Trzymamy kciuki i zyczymy zdrowka i dobrego humorku małej i mamie

Tuptusiowata - jak pisała Aga poczatki sa trudne potem sie wszystko pouklada i maly złapie rytm a Ty bedziesz wiedziala kiedy i czemu płacze. Pamietam, ze na poczatku tez duzo spałam z mała na klatce piersiowej

A ja juz narobiłam gołąbków i mam obiad z głowy na 2-3 dni )

miłego dnia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
AGNIESZKA M
(AGA76)
Wyjadacz
Hejka mamuski
U Nas nawet fajna pogoda i slonko jest ale nie takie jasne jak bylo ostatnio tylko tak umiarkowanie ale jak narazie pogoda idealna na spacerek
Aleks26 Emilek az tak dlugo spal?WowNo to mialas duuuzo czasu dla siebie a i wyspaliscie sie niezle
Aga31 wspolczuje Juleczce,ze tak biedna cierpi Ja tez bym przezornie nie szla na spacerek jakby synek byl oslabiony i mial goraczke przy zabkowaniu Zycze Julci aby nie cierpiala i zeby ustapila jej goraczka i bol
Tuptusia to juz tydzien?Jak ten czas leci Aguss ma racje piszac,ze jak nie przejda Maxiowi zatwardzenia to spytaj lekarza o zmiane mleczka na inne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
875 Postów
Daria C
(daris)
Maniak
lady_dosia to chyba ty ostatnio robilas to ciacho czekoladowe co??
I jak wyszlo?
Smakowalo?
Mieciutkie nie hihi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
177 Postów
Stały Bywalec
Hej hej mamuski za to moj lobuziak bardzo lubi butle odpukac na razie nie mam z tym problemow ale po butli i tak chce jeszcze cycusia na chwile wiec moze uda mi sie pogodzic karmienie mieszane powiedzcie mi jeszcze czy wychodzicie z dziecmi jak maja katar? Moj maz ma jakas grype i maly dzis obudzil sie z katarkiem:/ nie wiem czy sie zarazil wiec nie wiem czy brac go na spacerek:/
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok